Over ons

Joyce Feestkisten houdt zich al sinds 2005 bezig met het organiseren van themakinderfeestjes, schminken, kledingverhuur, kindervermaak en meer. Ons uitgangspunt is het leveren van goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Wij zijn dan ook de voordeligste in de regio!
Onze klantenkring is gevestigd in onder andere Barneveld, Voorthuizen, Achterveld, Amersfoort, Leusden, Terschuur, Nijkerk, Scherpenzeel, Ede, enz.

Joyce runt haar bedrijf met veel enthousiasme. Datzelfde enthousiasme probeert Joyce ook over te brengen naar de mensen waar ze voor werkt. Er is namelijk niets leukers dan te werken met mensen en om dan een kind of volwassene door middel van een goed georganiseerd feest de dag van haar of zijn leven te geven. Dat maakt het dan helemaal compleet.

Dus laat u verrassen door de mogelijkheden die Joyce Feestkistenverhuur u allemaal kan bieden en deel mee in het enthousiasme.

Kinderthemafeestjes
Wist u dat u al een themakist kunt huren vanaf €30,-? Elke feestkist bevat alles om uw kind een onvergetelijk feest te laten vieren. Zelfs aan uitnodigingen en uitdeelzakjes is gedacht! Het meegeleverde draaiboek bespaart u bovendien veel voorbereidingstijd. Er is een grote keuze aan thema’s en u heeft de mogelijkheid om er themakleding bij te huren.

Schminken
Door onze ervaring en huidvriendelijke producten zijn wij al meer dan 12 jaar een succesvolle aanvulling tijdens evenementen, bedrijfsfeestjes en andere feestelijkheden. U kunt het schminken (of glittertattoos) ook als aanvulling doen op één van de themafeestjes.

Kledingverhuur
Met meer dan 1000 sets kleding is er altijd iets in het gewenste thema voor u bij. Zowel ons assortiment kinder- als volwassenen-themakleding is uniek, actueel en blijft groeien.

Kindervermaak
Naast de themakisten, leveren wij ook alles voor het vermaak van kinderen tijdens uw bruiloft, receptie of evenement.
Het kindervermaak maakt uw feest voor de kinderen een hele leuke ervaring en u en uw gasten hebben meer tijd voor elkaar. Wij stellen graag een passend pakket met u samen.